Airolo Catering - Catering en Barcelona | TodoBoda.com
×
¿Qué estás buscando?
Airolo Catering

Airolo Catering
CateringCatering en Barcelona

O contacta por:
Airolo Catering

Airolo Catering
CateringCatering en Barcelona

Información sobre Airolo Catering

Nuestros orígenes se remontan al año 1992, cuando Josep Santacana, hijo, pasó a dirigir el restaurante Airolo, un restaurante de reconocido prestigio en el mundo de la alta restauración.

El año 1996, coincidiendo con la llegada al negocio de Xavi Bernaldo, decidimos hacer un cambio en la orientación de la empresa y dedicar todo nuestro esfuerzo al mundo del catering de cocina selecta, entonces nace Airolo Catering.

Desde entonces, trabajamos para ofrecer a nuestros clientes una atención y un servicio personalizados.

Fotos de Airolo Catering ( 7 )

FAQs sobre Airolo Catering

¿Celebras más de un evento al día?
No
¿Dispones de cocina propia?
¿Qué tipo de cocina sirves?
Tradicional MediterráneaTradicional mediterránea.
¿Dispones de barra libre?
¿Tienes aparcamiento?
No
Condiciones de la contratación
Contactar con nosotros.Contactar con nosotros
¿Con cuanta antelación deben contratarte?
Contactar con nosotros.Contactar con nosotros
Dirección
C/ Alfons XII, 82, 08006 Barcelona
08006 Barcelona (Barcelona)
Página web

Opiniones de Airolo Catering ( 1 )

Avatar
SALVADOR GRAU
31/08/2022
Servei, atenció i qualitat increïbles!
Vam realitzar la celebració a la Fundació Miró. La logística per l'organització era complicada, ja que no hi havia accés entre els dos espais on es feia la celebració (l'aperitiu es feia al Pati dels Xiprers i el dinar al Pati Nord) i s'havien de muntar neveres i cuines a ambdós espais. Ho van resoldre sense cap problema i sense costos addicionals. El menjar exquisit i l'organització impecable. De fet, els convidats (alguns d'ells professionals també del sector de l'hostaleria) encara ens ho recorden i feliciten mesos després. A més, cal afegir que va ser un dia especialment calorós a Barcelona i el Tito va improvisar mesures per tal de solucionar perfectament aquest inconvenient, movent para-sols taules i carpes, per tal que els convidats i nosaltres, els nuvis, ens dediquéssim només a gaudir de l'àpat i la festa evitant al màxim la calor. Els convidats van quedar sorpresos de la quantitat i la qualitat de menjar a l'aperitiu; no paraven de passar i treure safates! Pel dinar, vam contractar un menú degustació, de tres plats i postre. El peix i la carn estaven al punt de coció i de temperatura (el que no és senzill en un càtering) i el postre, que era un gelat, tot i l'extrema calor, va sortir també impecable! Un 10 en tots els aspectes!!