Iniciar sesión


MÚsica Per A Casaments

CALLE CASTERAS - Barcelona, Barcelona, España

Tu boda en MÚsica Per A Casaments
Tu boda en MÚsica Per A Casaments 0
Tu boda en MÚsica Per A Casaments 1

¿Te gusta lo que ves?
¡Es mejor en persona!

Tu boda en MÚsica Per A Casaments 1
Precio

0

Ofertas

---

Calificación

0.00 (0 opiniones)

Más sobre mÚsica per a casaments
http://rogerballeste.wixsite.com/musicprofessional​ 

CATALÀ

Jove Barcelonès amb molta experiència en el món de la música s'ofereix a amenitzar el seu casament (ja sigui cerimònia civil, celebració del matrimoni en una església, o el que sigui).

Porto molts anys dedicant-me a la música (en orquestres simfòniques, en orquestres de ball, en grups de música de càmera, etc.), ja que tinc el Grau professional de música en la especialitat de violí i trompeta, així com cursets de teclat i piano modern que hem capaciten per desenvolupar la meva professió de músic de la millor manera possible. Tanmateix, he participat en programes de televisió tant a tv3 com a cadenes d'àmbit general.

Porto més de 4 anys amenitzant cerimònies a diferents esglésies, ajuntaments i restaurants de tot el territori català, aconseguint promocionant-me simplement mitjançat el tradicional "boca a boca".

M'acompanyo, normalment i si els nuvis ho desitgen, d'una base musical que jo mateix preparo per a cada celebració (gravo una base musical amb els teclats, juntament amb sistemes informàtic-musicals d'última generació). D'aquesta manera, sempre podrem dibuixar una celebració-cerimònia a gust de la parella... Amb tot això, el pressupost pot ajustar-se a la seva butxaca sense veure's ressentida la qualitat... Si vols MÚSICA en DIRECTE de primera qualitat, no tens excusa! El fet de portar molts anys dedicant-m'hi i el fet de tocar a casaments de convidats d'altres nuvis als que he tocat a la seva cerimònia, avalen la meva professionalitat!

Hem podrien definir els següents adjectius: PROFESSIONALITAT, RIGUROSITAT I COMPROMÍS. 

Contactin amb mi per a qualsevol proposta, ja que cada cerimònia vull que sigui especial per la parella, ajustant el repertori als gustos dels nuvis (ha de ser el vostre dia, per lo que disposeu de tots els meus recursos artístics i humans per a complir els vostres desitjos musicals; ja sigui amb repertori més "clàssic" o amb les versions més modernes dels postres temes preferits adaptats per a la cerimònia).

Roger ( 635918566 - rogerballeste@gmail.com )
CASTELLANO

Joven barcelonés con mucha experiencia en el mundo de la música se ofrece a amenizar su boda (ya sea ceremonia civil, celebración del matrimonio en una iglesia, o lo que fuere).

Llevo muchos años dedicándome a la música (en orquestas sinfónicas, en orquestas de baile...), pues tengo el graduado profesional de música en la especialidad de violín y trompeta, así como cursos de teclado y piano moderno que me capacitan para desarrollar mi profesión de la mejor manera posible. Asimismo, he participado en programas de televisión de la televisión autonómica catalana (tv3) y cadenas nacionales. 


Llevo más de 4 años amenizando ceremonias en distintas iglesias, ayuntamientos y restaurantes del territorio catalán, logrando promocionarme simplemente mediante el histórico "boca a boca". 

Me acompaño, normalmente, de una base musical que yo mismo preparo para cada ceremonia (grabando dicha base mediante teclados y sistemas informático-musicales de última generación) por lo que siempre podremos dibujar una celebración-ceremonia a su gusto artístico-musical... Con todo ello, el presupuesto puede ajustarse a todos los bolsillos, por lo que... ¡si quiere MÚSICA en DIRECTO de primera calidad no tiene excusa! 

Me podrían describir los siguientes adjetivos: PROFESIONALIDAD, RIGUROSIDAD Y COMPROMISO.

Contacten conmigo para cualquier propuesta, pues cada ceremonia quiero que sea especial, ajustando el repertorio a los gustos de los novios (debe ser su día, por lo que disponen de todos mis recursos artísticos y humanos para que sus deseos musicales estén presentes en todo momento).

Roger (635918566, rogerballeste@gmail.com )
Ubicación

CALLE CASTERAS Barcelona, Barcelona, España

Encontrar la mejor oferta

Preguntar a la comunidad

MÚsica Per A Casaments

Solicitar información a MÚsica Per A Casaments

Completa el formulario con tus datos y te contactarán en breve.

Escoge el tipo de perfil para tu cuenta:

Al enviar este mensaje, te estás dando de alta y aceptando los Términos y condiciones de todoboda.com