Casa't! | Todoboda.com
< Volver a la búsqueda

Información sobre Casa't!

Casa't! es dedica a organitzar events quotidians i casaments. Centrat en el client, sobre tot català, treballo personalment per ajudar-te sigui un casament, un aniversari de boda, un aniversari quotidià o una reunió d'amics. És tan fàcil com tu vulguis. Ah! I amb proveïdors catalans, de la terra, que tu podràs escollir entre les meves propostes que et faré. El servei personal i únic dona un tracte directe i proper que no et podran oferir altres grans empreses del sector. ¿I el preu? Sense demanar quota de servei fixe per servei, a diferència d'altres empreses del sector, treballo en base a petits percentatges que us ajudaran a l'hora d'estalviar més en el vostre pressupost. 

Tu decideixes. Per mi el més important és que el pressupost sigui el que et puguis permetre o vulguis disposar. Per exemple, en comunió amb un portal de càtering que treballa per tota la zona catalana, ofereixo menús de 56€ en masos del Montseny i voltants o menús de 66€ en caves de la zona del penedés, tots ells amb ANIMACIÓ INCLOSES i BARRA LLIURE a preu de cost i fins a 5hores. A més, la posibilitat de llogar-les permet allargar la celebració fins altes hores de la matinada sense preocupar-se per l'hora inclús on podreu dormir i gaudir d'un esmorzar al dia següent per 15€/persona. ¿Què més?

¡REGALO SESSIÓ SPA GRATIS PER LA PARELLA! I no només això, els meus proveïdors col·laboradors catalans també s'ajusten al servei i pressupost del client oferint fotografía per 600€  (álbum inclós) i DJ per 300€ (música durant la cel·lebació i 3h de ball o més).  Les fotos són totes fetes per mi. Tot això i molt més al meu catàleg. ¡Demana'l! Enviam un mail a: mllebuendia@gmail.com
Trucam a: 628188238 per rebre més informació sense cap mena de compromís!
Visita el blog: http://casat.wordpress.com i mira't el Catàleg en línia.