Iniciar sesión


Casa't!

carrer cardona, n57 (bx2na) - Sabadell, Barcelona, España

Tu boda en Casa't!
Tu boda en Casa't! 0
Tu boda en Casa't! 1
Tu boda en Casa't! 2
Tu boda en Casa't! 3
Tu boda en Casa't! 4
Tu boda en Casa't! 5
Tu boda en Casa't! 6
Tu boda en Casa't! 7
Tu boda en Casa't! 8

¿Te gusta lo que ves?
¡Es mejor en persona!

Tu boda en Casa't! 8
Precio

0

Ofertas

---

Calificación

0.00 (0 opiniones)

Más sobre casa't!
Casa't! es dedica a organitzar events quotidians i casaments.Centrat en el client, sobre tot català, treballo personalment per ajudar-te sigui un casament, un aniversari de boda, un aniversari quotidià o una reunió d'amics. És tan fàcil com tu vulguis. Ah! I amb proveïdors catalans, de la terra, que tu podràs escollir entre les meves propostes que et faré. El servei personal i únic dona un tracte directe i proper que no et podran oferir altres grans empreses del sector.¿I el preu?Sense demanar quota de servei fixe per servei, a diferència d'altres empreses del sector, treballo en base a petits percentatges que us ajudaran a l'hora d'estalviar més en el vostre pressupost. 

Tu decideixes. Per mi el més important és que el pressupost sigui el que et puguis permetre o vulguis disposar. Per exemple, en comunió amb un portal de càtering que treballa per tota la zona catalana, ofereixo menús de 56€ en masos del Montseny i voltants o menús de 66€ en caves de la zona del penedés, tots ells amb ANIMACIÓ INCLOSES i BARRA LLIURE a preu de cost i fins a 5hores. A més, la posibilitat de llogar-les permet allargar la celebració fins altes hores de la matinada sense preocupar-se per l'hora inclús on podreu dormir i gaudir d'un esmorzar al dia següent per 15€/persona.¿Què més?

¡REGALO SESSIÓ SPA GRATIS PER LA PARELLA! I no només això, els meus proveïdors col·laboradors catalans també s'ajusten al servei i pressupost del client oferint fotografía per 600€  (álbum inclós) i DJ per 300€ (música durant la cel·lebació i 3h de ball o més). Les fotos són totes fetes per mi. Tot això i molt més al meu catàleg. ¡Demana'l!Enviam un mail a: mllebuendia@gmail.com
Trucam a: 628188238 per rebre més informació sense cap mena de compromís!
Visita el blog: http://casat.wordpress.com i mira't el Catàleg en línia.
Ubicación

carrer cardona, n57 (bx2na) Sabadell, Barcelona, España

Encontrar la mejor oferta

Preguntar a la comunidad

Casa't!

Solicitar información a Casa't!

Completa el formulario con tus datos y te contactarán en breve.

Escoge el tipo de perfil para tu cuenta:

Al enviar este mensaje, te estás dando de alta y aceptando los Términos y condiciones de todoboda.com