M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima - Fotógrafos en Girona | TodoBoda.com
×
¿Qué estás buscando?
M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima

M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima
FotógrafosFotógrafos en Girona

O contacta por:
M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima

M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima
FotógrafosFotógrafos en Girona

Información sobre M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima

NATURALITAT en la creació de les imatges, sense interferir en els esdeveniments d’aquest dia tan especial, i DELICADESA per observar amb cura i enquadrar aquell gest, aquella mirada, aquella escena que està essent única i que mai més es repetirà. Documentarem tot aquest dia amb unes imatges fresques, naturals i úniques, i per damunt de tot amb un somriure i molt d’amor.

Estarem tot aquest dia amb vosaltres, des de l’inici amb els vostres preparatius fins a la festa. Documentarem l’entorn, els espais i detalls, els vostres familiars i amics, els somriures i mirades que vulguin passar desapercebuts. Amb una manera molt natural ni us adonareu que som allà. Els protagonistes sou vosaltres, nosaltres només documentarem amb molt de tacte i amor per crear aquest reportatge únic i sincer.

Fotos de M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima ( 10 )

FAQs sobre M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima

¿Qué servicios ofreces?
PACK DIGITAL
Aquest pack digital l'hem creat per aquelles parelles que prefereixen tenir el seu reportatge de boda en un suport digital.

Us crearem una galeria privada online on mitjançant una contrasenya podreu accedir a les fotografies del vostre reportatge de boda. Podreu descarregar-vos-les en alta resolució i/o mida web, ideal per a compartir. Totes les fotografies lliures de firmes i marques d’aigua. La galeria online estarà disponible durant tres mesos des del dia de la seva entrega. Inclou també una petita wood box amb un usb de fusta personalitzat.

Inclou
Reportatge de boda
Galeria Online
Usb personalitzat
Selecció de còpies 13x18cm

PACK ÀLBUM
Inclou la galeria privada online, una petita wood box amb un usb personalitzat i el nostre àlbum de la col·lecció Editorial.

En aquest àlbum editorial de boda el lli és el protagonista.

El seu paper té la certificació de FSC®, la garantia de proveïment sostenible i de regeneració sistemàtica dels boscos. A més a més de la impressió lliure d’ àcids contaminants per al nostre medi ambient. S’entrega amb caixa kraft. Consulteu els nostres acabats especials i feu que el vostre àlbum sigui únic i irrepetible

Inclou
Reportatge de boda
Galeria Online
Usb personalitzat
1 Àlbum Editorial
Condiciones de la contratación
Consultar
¿Con cuanta antelación deben contratarte?
Cuanto antes mejor
Horario de contacto
de 10:00 a 13:00 y de 15:00 a 18:00
Dirección
Madremanya
17462 Madremanya (Girona)
Redes sociales
¿Has trabajado con M Boda Íntima | Fotografia De Boda íntima?
¡Comparte tu experiencia con esta empresa para ayudar a futuras parejas!